Advocaat arbeidsrecht Tilburg adviseert en procedeert

Als u op zoek bent naar een advocatenbureau zoekt u vast naar kwaliteit, ervaring en professionaliteit. In dit geval bent u bij Van Gelder advocaten aan het juiste adres. Van Gelder adviseert u graag over al uw rechten en de hulp die u aangeboden kan worden en kan ook voor u procederen. Dit geldt voor individuen of ondernemingen. Het is een creatief team met een sterke tactiek. U wordt altijd snel en goed geholpen door advocaat arbeidsrecht Tilburg.

De verschillende gebieden

Van Gelder advocaten kan u op veel verschillende gebieden helpen. Onder andere de volgende onderwerpen kunnen voor u aan bod komen: arbeidsovereenkomst, reglementen, CAO, ondernemingsraad, reorganisatie, wijzigingen in arbeidsvoorwaarden, bestuurdersaansprakelijkheid, het maken van een doorstart of productaansprakelijkheid. Op elk gebied staat Van Gelder met een team van ervaren advocaten voor u klaar om te adviseren en procederen. Dit gebeurt met helderheid, bevlogenheid en strategie. Dit geldt voor communicatie, inzet en het maken van keuzes. Om welk gebied het ook gaat, u bent bij Van Gelder advocaten aan het juiste adres. Ze zijn ook op de hoogte van de nieuwst veranderingen in bijvoorbeeld de arbeidsrecht. Dus ook over nieuwste wetten, zoals de Wet Werk en Zekerheid, kunt u advies vragen.

Contact opnemen

U kunt via de website van advocaat arbeidsrecht Tilburg vrijblijvend een afspraak maken of contact opnemen voor vragen of opmerkingen.

Reacties zijn gesloten.