Ontbind uw Timesharecontract

Timesharing is iets waar veel mensen onderuit zouden willen. Maar als je eenmaal het contract hebt ondertekend, dan blijkt het lastig zijn om dit weer te ontbinden. Gelukkig is er in Nederland een mogelijkheid om onder het timesharing uit te komen. Hiervoor is een speciale website opgericht waar je meer informatie hierover kan vinden. Om deze webpagina te bezoeken klik je op Timeshare contract.

Timeshare contracten stoppen kan je met hulp!

Een contract stoppen kan je dankzij de hulp van deze  instantie. Hiervoor wordt samengewerkt met verschillende juristen om zo’n dergelijk contract te kunnen stoppen, want wist je dat timesharing in Nederland officieel verboden is? Helaas in andere landen nog niet, en het kan dus zijn dat je een aantrekkelijk aanbod wordt gedaan. Maar achteraf kan je dus aardig zijn misleid door dit contract.

Wil je meer weten over het stoppen van Timesharing?

Door op de website van Timesharestop je gegevens in te vullen kan je contract worden gestopt , er wordt dana contact met je opgenomen dankzij de gegevens uit het  antwoordformulier. En wie weet heb jij straks ook weer een gevoel van  vrijheid en zijn slapeloze nachten verleden tijd.  Want timesharing en vakantieclubs, die kunnen je flink in de stress laten schieten!

Reacties zijn gesloten.