Kleding inkopen voor jou winkel

Ben je op zoek naar kleding en wil je graag kleding inkopen voor een winkel? Neem dan eens een kijkje bij City of Sails. City of Sails is ongeveer twee jaar actief op de markt. Het bedrijf zit in het midden en hoog segment. Ze hebben voor de zomer een nieuwe collectie: “The World is My Native Home”. 

Het merk City of Sails

Het merk is gebaseerd op de Australische stijl. Dit is ook terug te vinden in de naam van het merk. De naam ‘City of Sails’ is afkomstig van de metropool Sydney. Hiernaast heeft Sydney ook de associatie van een relax en luxe levensstijl. Dit zie je ook in de kleding van City of Sails: Het heeft een luxe casual-collectie die een eigen unieke (Nederlandse) signatuur heeft.

Het label van City of Sails heeft allerlei soorten kleding. Ze hebben polo’s, t-shirts, knits, rugby shirts, sweaters, shirts en bermuda’s (bedoeld voor dames en heren). Het merk heeft een goede kwaliteit dat gecombineerd wordt met fijne details, weinig branding, stoere washing en fijne commerciële kleuren.

Kleding inkopen voor winkel

Wil je ook graag City of Sails kleding inkopen voor jou winkel? Wacht dan niet langer, en bekijk de site en vraag bij ze een brochure aan! Hiernaast kan je ook een bezoekje bij ze brengen in hun showroom in Almere.

Reacties zijn gesloten.