Er zorgeloos goed uitzien

Al een lange periode was ik opzoek naar iemand die permanente make up in Den Haag zet. Ik gebruik al jaren make-up en eigenlijk ook al jaren hetzelfde. Soms wissel ik wat af met kleuren oogschaduw of blush, maar de basis blijft gelijk: mijn wenkbrauwen kleur ik wat bij, een lijntje boven mijn ogen en een laagje mascara om het af te maken. Dit staat mij goed en hier ben ik tevreden over. Het leek me een groot gemak om niet meer na te hoeven denken over hoe mijn make-up zat, waterproof te gebruiken als ik ga zwemmen en om ‘s morgens tijd te besparen.

 

Ik ga ervoor!

Via een vriendin kwam ik terecht bij PMU Elegance. Ik besloot een afspraak te maken en werd direct heel prettig geholpen. De eigenaresse gaf mij het vertrouwen dat ik de juiste keuze maakte met permanente make-up. En ik heb gezien hoe ze bij anderen make-up zet, het ziet er echt heel erg mooi uit. Ze gebruikt de nieuwste technieken en stelt hygiene op nummer één!

Ik ben overtuigd en heb voor volgende week een afspraak staan! Spannend maar ook leuk. Ben erg benieuwd. Heb je interesse? Bezoek dan eens de website van PMU Studio Elegance.

Reacties zijn gesloten.