Blij dat mijn roetfilter verwijderd is

Al jaren ben ik trouw aan het merk Citroen. Zo’n 10 jaar geleden kocht ik mijn eerste Citroen en sindsdien hebben al verschillende auto’s de revue gepasseerd, allemaal van het merk Citroen. Met mijn laatste aankoop, die ik drie jaar geleden deed, ben ik nog steeds erg tevreden. Voor mijn werk ben ik veel  onderweg en gebruik de auto dus bijna iedere dag. Ik heb al wel een al één keer het roetfilter laten vervangen en  mijn garage waarschuwde mij dat het ook al een tweede keer nodig was. Ik heb besloten om het roetfilter te verwijderen uit mijn Citroen.

Het roetfilter is eruit!

Ik heb me laten informeren door het bedrijf Roetfilter Verwijderen. Zij hebben een uitgebreide website waar allerlei informatie op staat over het verwijderen van het roetfilter. Zo gaat het brandstofgebruik van de auto omlaag, er is minder motorschade door de roetfilter, en het vermogen van de auto gaat  omhoog. Ik ben superblij met mijn vertrouwde Citroen nu het roetfilter eruit is, het bespaart me alleen al een hoop brandstof kosten.

Mijn man rijdt al jaren een Ford. Ook hij overweegt nu om het roetfilter te laten verwijderen. We hebben al geïnformeerd en bij hetzelfde bedrijf is het ook mogelijk om het roetfilter te verwijderen uit de Ford.

Reacties zijn gesloten.